Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
Ιστορικό
Φροντιστήρια  Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής Λάρισα
Η ιστορία μας ξεκινά το 1993, οπότε και δημιουργείται το πρώτο μας κέντρο στη Λάρισα. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός KOALA STUDIES δημιουργήθηκε από τον Αθανάσιο Κατσιούρα, υλοποιώντας την επιθυμία του για ουσιαστική προσφορά στο χώρο της εκμάθησης Ξένων Γλωσσών, της Πληροφορικής και της επιμόρφωσης στελεχών επιχειρήσεων. Πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος του οργανισμού μας είναι η υιοθέτηση των πιο αυστηρών, αλλά και εφικτών κριτηρίων σπουδών για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των φοιτητών, εφήβων, εργαζομένων και επιχειρηματιών.
 
Σήμερα αποτελούμε ένα από τα πιο αξιόπιστα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής στη Λάρισα, με βραβεύσεις για τις πρωτιές μας και τις επιτυχίες μας, από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, αλλά και από οργανισμούς, όπως η Ελληνική Αμερικανική Ένωση (Michigan) και η ECDL. Η πρωτιά στο χώρο της εκπαίδευσης δεν αποτελεί μια απλή υπόθεση, όμως στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής KOALA STUDIES διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε καθημερινά να βγαίνουμε νικητές.
 
Στρατηγική μας αποτελεί η υπομονή και επιμονή στο στόχο.
 
Η σύνδεση του καθημερινού ανθρώπου με τη γλωσσομάθεια και την εκπαίδευση στην πληροφορική αποτελεί βασική προτεραιότητά μας. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας των κέντρων μας μέχρι και σήμερα, προσανατολιζόμαστε στην εξατομικευμένη και μαθητοκεντρική εκπαίδευση.

Φιλοσοφία και κοινή επιδίωξη όλων των συνεργατών μας αποτελεί η ρήση…

Πτυχίο με την πρώτη! Γνώση για μία ζωή!               
 
KOALA STUDIES
100% Επιτυχία! Πτυχίο με την πρώτη!
Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών KOALA STUDIES στη Λάρισα, από το 1993, παραμένουν πιστά στο ραντεβού τους με τους σπουδαστές, προσφέροντας τα πλέον ολοκληρωμένα προγράμματα διδασκαλίας ξένων γλωσσών, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου.
 
Στα KOALA STUDIES διδάσκονται Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά.
 
Τα προγράμματα γλωσσομάθειας των κέντρων KOALA STUDIES είναι μελετημένα με κάθε λεπτομέρεια, ενώ καλύπτουμε και τις ανάγκες σας για σπουδές στο εξωτερικό. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας, η υψηλή επιστημονική κατάρτιση των καθηγητών μας και η αγάπη μας για το χώρο της εκπαίδευσης μάς έχουν καταστήσει έναν διακεκριμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ξένων Γλωσσών.
 
Η σωστή φιλοσοφία και προσέγγιση της κάθε ξένης γλώσσας, η έξυπνη επιλογή της ύλης και των βιβλίων, η ευελιξία, εμπειρία και ταχύτητά μας, βοηθάνε τους σπουδαστές μας να σημειώνουν εντυπωσιακές επιδόσεις και υψηλά ποσοστά επιτυχίας, κάθε φορά.
 
Το μάθημα οργανώνεται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ενδιαφέρον, διαδραστικό, διασκεδαστικό, γρήγορο και  ουσιαστικό. Οι σπουδαστές μας, ανάλογα με το επίπεδο, το ζητούμενο, αλλά και το χρόνο που μπορούν να διαθέσουν, εντάσσονται στα κατάλληλα, για τη δική τους περίπτωση,  τμήματα. 
 
Τόσο οι ευρύχωρες, μοντέρνες αίθουσές μας, όσο τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα αλλά και το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό μας, μας επιτρέπουν απόλυτη ευελιξία, ταχύτητα και κυρίως την εξατομικευμένη, ομοιογενή διαμόρφωση τάξεων.
 
Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών KOALA STUDIES  είμαστε σε θέση να σχηματίζουμε όλο το χρόνο τμήματα ενηλίκων, εντατικά και μη,  διαμορφώνοντας ομάδες με άξονα το στόχο, το χρόνο κι επίπεδο του κάθε ένα από τους σπουδαστές μας. Όπως ακριβώς οι καθηγητές μας αξιολογούνται αδιάλειπτα, έτσι και οι σπουδαστές μας γνωρίζουν πως έχουν πάντοτε στο πλευρό τους επαγγελματίες της ξένης γλώσσας που τους υποστηρίζουν, τους ενθαρρύνουν, τους εμπνέουν και προλαβαίνουν τις αδυναμίες και τις ελλείψεις τους έγκαιρα κι αποτελεσματικά. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε τη σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας: 
 

Στο πλαίσιο αυτού του παιδαγωγικού κλίματος, οδηγούμε τους σπουδαστές μας στην επιτυχία! 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!


Φοιτητές & Ενήλικες
Προγράμματα προετοιμασίας για απόκτηση πτυχίου ξένης γλώσσας και πληροφορικής, ειδικά προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα των φοιτητών και των ενηλίκων, με στόχο την απόκτηση συγκριτικού πλεονεκτήματος στην αγορά εργασίας.
 


Επιχειρηματίες & Στελέχη
Προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για όλους εσάς, τους επιχειρηματίες και τα στελέχη, που επιδιώκετε την καθημερινή εξέλιξη στις ξένες γλώσσες και την πληροφορική.

 
ΕΙΔΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ

IELTS
Το πτυχίο IELTS αποτελεί προϋπόθεση για εισαγωγή σε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα.

TOEFL
Το TOEFL είναι ένα πτυχίο για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα ΒΑ ή ΜΒΑ πρόγραμμα.

TOEIC
Το πτυχίο αγγλικών TOEIC είναι ένα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από την HAU.

GMAT
Το πιστοποιητικό GMAT είναι απαραίτητο για όσους επιθυμούν να κάνουν ΜΒΑ.

GRE
Το πιστοποιητικό GRE είναι απαραίτητο για όσους επιθυμούν να κάνουν ΜΒΑ.

BULATS
Το BULATS αποτελεί ένα γρήγορο και οικονομικό τρόπο πιστοποίησης της γλώσσας (B1-C2) και αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ.

Φροντιστήρια  Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής
Υψηλάντου 46, Λάρισα
Τηλ: 2410551060 Κιν: 6942551845